Smuldre brødet i en bolle og hell over melk, Worcestershire-saus, salt, pepper og hvitløk. Bruk en gaffel for å røre sammen ingrediensene til det blir en masse. Tilsett karbonadedeigen og bland godt. Form deigen til fire like store burgere med en liten grop i midten.
Karamelliser løken ved å la den surre på svak varme i ca. 15 minutter, med smør, sukker og eddik.
Forvarm grillen i minst 15 minutter, eller varm opp pannen. Stek hamburgerne i 3-4 minutter på den ene siden, og ikke press eller flytt burgeren i disse minuttene. Forsiktig snu burgeren og stek videre i 3-4 minutter, og da har du en medium til gjennomstekt burger.
I de siste 1-2 minuttene av steketiden legges Brie de Paris på, og la de smelte. La burgerne hvile i 5 minutter.
Legg opp burgeren ved å ha Dijon-sennep, majones og salat på bunnen, og den saftig burgeren. Topp det hele med karamellisert løk, bacon og den øverste delen av hamburgerbrødet. Server umiddelbart!
FINN FREM:
1 skive lyst brød, uten skorpe
2 ts melk
2 ts Worchestershire saus
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt og pepper
600 gram karbonadedeig
4 hamburgerbrød
1 løk, gjerne karamelisert (1ss smør + 1 ss sukker + 1 ss eddik)