Pai med grillede grønnsaker og brie

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 180 °C. Tin butterdeigplatene og legg dem på et melet bord så de former et rektangel. La kantene overlappe noe og kjevle ut til litt større enn paiformen.

Kle paiformen (ca. 26 cm i diameter) med deigen, la gjerne deigen henge litt over kanten, prikk bunnen med en gaffel og forstek i ca. 5 minutter. Om deigen blåser seg opp, kan du stikke hull på den med en skarp kniv eller bruke paivekt.

Visp sammen egg, fløte, litt salt og pepper. Fordel brie i biter utover paibunnen og hell over eggeblandingen.

Stek paien i ovnen i 15-20 minutter eller til paien har satt seg og kantene er gylne.

Del grønnsakene i skiver, pensle godt med olje og grill på høy varme, enten på grill eller i en grillpanne.

Fordel utover den ferdigstekte paien og dryss over hakkede nøtter og urter.