Grillet ostesmørbrød med brie og rødbetekrem

Slik gjør du:

Sett ovnen på 220 °C. Vask rødbetene godt, del dem i to, legg i en ildfastform, hell over litt olje og bak i ovnen ca. 40 minutter. Avkjøl noe, fjern mesteparten av skallet og del i biter. Bruk plasthansker!

Hakk rødløk og fres mykt i olje. Ha i bakte rødbeter, eddik, salt, pepper, sukker, sennep og kanelstang og la småkoke i ca. 10 minutter. Fjern kanelstangen, tilsett snørfrisk og kjør glatt med stavmikser.

Smør brødskivene godt med smør på begge sider. Legg kjøttpålegg og brie i skiver på halvparten av skivene og stek i ovnen i ca. 10 minutter, til gylne og osten har smeltet.
Legg godt med rødbetekrem på toppen av osten, topp med en brødskive og del i to med en skarp kniv.